Om oss

Navyventus är prolongering av Världens Tredje största Segelbåts charterbolag. Kyriacoulis SA är pionjärer och aktiva trettiosju år i Segelbåts charter med 400 segelbåtar vid 25 baser i Medelhavet och karibien med 4 st egna marinor och 2800 båtplatser till sitt förfogande.

Navyventus erbjuder dig friheten att njuta av den lyxiga båt livsstilen ombord på din egen segelyacht. Det är vad vårt innovativa yacht Ägar program handlar om.

Navyventus erbjuder dig möjligheten att äga en lyxig segelyacht till en bråkdel av hela kostnaden. Med en förstklassig båt förvaltning tar vi hand om de finare detaljerna, våra förvaltnings program tar bort allt besvär ur ägandet, vilket garanterar en minnesvärd upplevelse varje gång du går ombord.Från underhåll av båten till nödvändiga arrangemang för din semester, kommer vårt team kontinuerligt se till att ditt yacht ägande med Navyventus är en stressfri affär.

Navyventus erbjuder dig friheten att njuta av den lyxiga båt livsstilen ombord på din egen segelyacht. Med en exklusiv kryssning på semestern.

Upplev en veckas kryssning ombord på en lyxig segelbåt med besättning. Med erfaren besättning redo att ta hand om varje enskild detalj, kommer ni att få njuta av oöverträffad service och en skräddarsydd segling bara för dig.

Navyventus erbjuder dig friheten att njuta av den lyxiga båt livsstilen ombord på din egen segelyacht. Att hyra en segelyacht från en av våra tjugofem baser.

Vår omfattande yacht flotta på exotiska platser resulterar till en ultimat segel upplevelse.

 

  • VÅRT MÅL

    Vår målsättning är att erbjuda mångfald för Segelbåts charter ägare och alla som brinner för Segling. Navyventus & Kiriacoulis främsta strävan är att även i framtiden vara ett ledande Segelbåts charterbolag genom att expandera till fler exotiska platser än de nuvarande tjugofem destinationerna I Medelhavet och Karibien.

  • UPPDRAG

    Att Våra Segelbåts Kryssningar ska vara ett nytt och spännande alternativ för en annorlunda semester.

  • Vision

    Vår vision är att erbjuda fulländad avkoppling. Adekvata aktiviteter till ett fullkomligt äventyr.